WATER

Water wordt ook wel eens het wonder uit de kraan genoemd. Maar voordat dit water uiteindelijk uit uw kraan stroomt, moet het eerst een hele afstand binnen uw huis afleggen. Daar kunnen wij voor zorgen.
Water valt onder het begrip eerste levensbehoefte en is onmisbaar in ons dagelijkse leven.
Daarom is het van groot belang dat de aanleg van waterleidingen met de grootste zorg wordt uitgevoerd.
Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan, van renovaties tot complete nieuwbouw installaties.
Als het doeleinde van de waterinstallatie bekend is, wordt door ons een nauwkeurige berekening gemaakt om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen.

 
SANITAIR

Wilt u uw badkamer of toilet compleet verbouwen of aanpassen? Wij kunnen het voor u regelen. We hebben tevens contacten met gerenomeerde stucadoors en tegelzetters.
U kunt een keuze maken uit het brede assortiment sanitair wat wij u kunnen bieden. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken om gebruik te maken van de prachtige showrooms van onze groothandel VEGRO in ZWOLLE en WASCO in RIJSSEN.
Helaas is gebleken dat grote badkamer-showrooms hun klanten opzadelen met een door hen aanbevolen installateur. Vaak komt dit op de klant over alsof zij hun garantie verliezen indien zij zelf een installateur in de arm nemen. Dit is een absolute fabel. Schaft u een nieuwe badkamer aan, laat dan voor het installatiewerk altijd een offerte uitbrengen door uw eigen installateur. Wij komen graag bij u langs om een gratis, vrijblijvende offerte uit te brengen en de tekeningen welke u van uw verkoper heeft ontvangen kritisch te bekijken.