VERWARMING

Of u nu kiest voor centrale verwarming, lokale verwarming of vloerverwarming. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een veilige en deskundige installatie van uw warmtebron.

Radiatoren

Radiatoren zijn er in alle soorten en maten. De tijd van de zware logge radiatoren is definitief voorbij. Vandaag de dag is er volop keuze in formaat, model, kleur en vermogen. Voor iedere ruimte in huis of bedrijfspand is er een passende en fraaie oplossing voorradig. Ook als u overweegt uw oude radiator(en) te vervangen voor moderne designradiatoren met vrijwel onzichtbare bevestigings-systemen kunt u bij ons terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.


Vloerverwarming

Niets is zo lekker en gezond als een aangenaam warme vloer.
Maar vloerverwarming is niet alleen aangenaam, het is ook erg
praktisch. Denk alleen maar aan de ruimte die u bespaart. Vloerverwarming is vrijwel in iedere ruimte mogelijk en geschikt als bijverwarming maar zeker ook als hoofdverwarming.

Desgewenst kan er een keuze gemaakt worden tussen verschillende installatiemethodes als infrezen in de bestaande vloer of verwerking op krimpnetten of op isolatie / noppen montageplaat.